Tattoo Removal Laserstudio Ink Out

hèt adres in de regio Midden-Noordholland om van je tattoo af te komen

Spijt van je tattoo? De naam van je ex onder je huid?

Je oude tattoo te donker voor een Cover-Up?

Onder bezitters van tatoeages zijn een hoop mensen die niet (meer) tevreden zijn met hun huidversierselen.

Een slecht resultaat van een minder bekwaam tattoo-artiest kan bijvoorbeeld een reden zijn. Of misschien is de afbeelding met het verstrijken van de tijd niet mooi, actueel of wenselijk meer.

Hoewel een tatoeage de indruk geeft een permanente lichaamsmodificatie te zijn, is het wel zeker mogelijk om deze te verwijderen!

Met een laserapparaat kunnen de pigmentdeeltjes van de tatoeage afgebroken worden. Deze worden vervolgens via de bloedbaan door het lichaam zelf opgeruimd.

Laserbehandelingen worden ook vaak uitgevoerd als voorbereiding op een Cover-Up Tattoo, als de kleuren van de oude te coveren tatoeage te donker zijn!

Om een tattoo volledig te verwijderen zijn meerdere behandelingen nodig.

Na ca. 6 tot 10 behandelingen zullen de meeste tatoeages volledig verdwenen zijn, dit is echter afhankelijk van de gebruikte inktsoort en inktkleuren.

Als voorbereiding op een Cover-Up Tattoo zijn minder laserbehandelingen nodig, variërend van 2 tot 4 behandelingen. Dit gaat in goed overleg met de Tattoo-artiest.

Bij een laserbehandeling wordt bij elke puls een soort klein brandwondje veroorzaakt. Na elke sessie heeft de behandelde huid zo´n 4 tot 6 weken genezingstijd nodig voordat de volgende behandeling gestart kan worden.

Bij Laserstudio Ink Out gebruiken wij de modernste YAG-lasertechnieken.